www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Kolo avtodom

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Kolo avtodom

Avtor r07009
Datum
13. maj 2007
Tip
Ideja
Ponujam
Vodene aktivne gorsko kolesarske počitnice po Sloveniji z avtodomom. Vsak dan drug kraj, vsak dan druga kolesarska tura. Gorsko kolesarske ture po celotni Sloveniji, po vseh regijah odvisno od želje in zahtevnosti turista.

Iščem aktivno sodelovanje v partnerstu z vložkom v odprtje novega podjetja. Nakup enega ali dveh avtodomov in trženje produkta v sodelovanju z STO.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07009.
Komentarji povzetka
BTPS 24.11.2008 13:39:41

###BTPS POVEZAVE in KOMENTARJI###

Povezave z drugimi pologi: ip07020101-gorsko_kolesarjenje

Povezave z posamezniki in organizacijami izven BTPS: Kolesarska zveza Slovenije, posamezniki ali podjetja, ki izposojajo avtodome

Opombe: Polog se lahko poveže s pologom ip07020101-gorsko_kolesarjenje, saj je namen le-tega objaviti gorsko kolesarske ture v Sloveniji na enem mestu; s pomočjo tega bi lahko organizirali tudi kolesarske počitnice z avtodomom.

Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...