www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Premoderno

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Premoderno

Avtor r07037
Datum
13. maj 2007
Tip
Energija
Ponujam
Kmetijski objekt, hlev, preurejen v razstavni prostor 650m2 površine, je kot MUZEJ PREMODERNE UMETNOSTI privabil številne tuje in domače kulturne turiste, strokovno in laično javnost, ki je navdušena nad vrhunskimi umetninami in nad konceptom predstavitve. Premodernizem je mlado gibanje, ki je na zelo izviren način ujelo sodobne umetniške tokove doma in po svetu. Moderna galerija v Ljubljani nas je ozgodovinila kot poseben fenomen na razstavi U3 1995-2005.

Nahajamo se v neposredni bližini GEOSS (geometrično središče Republike Slovenije) in želimo svojo dejavnost povezati s turizmom v smeri vsestranskega umetniškega rezidenčnega centra. Iščemo sredstva za obnovo muzeja in v uporabo nudimo vse zgradbe na kmetiji (stara 120 let, z razpadajočo furmansko gostilno), ki jih želimo prav tako kot hlev predati različnim umetniškim zvrstem in turizmu.

www.premoderno.com
- Sofinancerji in soizvajalci, pišite na BTPS @ slovenia.info za dodatne informacije in povezovanje z lastnikom pologa.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07037.
Komentarji povzetka
BTPS 24.11.2008 15:11:53

###BTPS POVEZAVE in KOMENTARJI###

Povezave z drugimi pologi:

Povezave z posamezniki in organizacijami izven BTPS: Moderna galerija Ljubljana, MK, občina Litija

Opombe:Moderna galerija Ljubljana lahko pomaga z nasveti, MK in občina Litija s finančno pomočjo.

Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...