www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Razpis za podjetja na temo spletnega trženja

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Razpis za podjetja na temo spletnega trženja

Avtor btps2
Datum
10. september 2013
Tip
Energija
Ponujam

Turistična podjetja iz Programskega območja projekta T-lab lahko brezplačno sodelujejo v programu za projektno delo na temo spletnega trženja v organizaciji projektnega partnerja AREA Science Park iz Trsta.

Projekt izvaja mlad strokovnjak ob pomoči visoko usposobljenih strokovnjakov. Sodelovanje je dobra priložnost za podjetja v turističnem sektorju, da brezplačno izboljšajo svoje možnosti v spletnem marketingu.

Celotno besedilo razpisa s prijavnico najdete v priponki ali na naslovu t-lab@area.trieste.it

Rok za prijave je ponedeljek, 30. september 2013.

Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...