www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Prezentacija naravnih in kulturnih znamenitosti

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Prezentacija naravnih in kulturnih znamenitosti

Avtor btps-sejalec
Datum
19. september 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Sejalec 2013, prijavitelj številka 11:

Inovacija: Prezentacija  naravnih in kulturnih znamenitosti Slovenije s poudarkom na turistični regiji Julijske Alpe v hotelih Kompas in Lovec in njen vpliv na dvigovanje prepoznavnosti in ratinga hotela na spletnem potovalnem portalu www.tripadvisor.com
Prijavitelj: Kompas Hoteli Bled, d. d.


O INOVACIJI
Sistematična in konceptulno dovršena avtorska  predstavitev slovenskih naravnih in kulturnih znamenitosti ter posebnosti v angleškem jeziku. Animacijsko - prezentacijski avtorski izdelek  je v powerpoint obliki (68 diapozitivov), vsebuje pa lastne stilsko dodelane fotografije (cca. 200 fotografij), z naslovi  v angleškem jeziku s subtilno dodelano animacijo (70 MB).

Poudarek je na unikatnih elementih slovenskega geografskega in družbenega prostora, saj se nahajamo na stičišču štirih evropskih geografskih področij in kultur, s tem pa se ustvari nekakšno naravno stekališče evropskega prostora, katerega unikatnost želimo predstaviti vsem zainteresiranim individualnim gostom - turistom ali poslovnežem. Za prve si želimo, da se k nam vrnejo zopet oz. nas priporočijo naprej (reklama od ust do ust), za druge pa, da k nam pridejo preživet svoj dopust. Prezentacija služi tudi kot del animacijskega programa za kongresne, seminarske, konferenčne goste kot tudi za turistične skupine z namenom prodaje turističnih aranžmajev (izletov).

Težišče je na centralni zahodni slovenski turistični osi (Julijske Alpe, Ljubljana, Kras z Obalo) ter naravnih in kulturnih posebnostih, ki nas ločijo od "konkurence". Slovenija, kot »velika dežela«,  kot geografsko in biotsko ena najbolj raznovrstnih dežel sveta,  dežela matičnega krasa z več kot 10.000 jamami, kozolci, zibelka čebelarstva s panjskimi končnicami, Slovenci kot narod gornikov, konjeništvo z Lipicanci, kulinarika in enologija (vinski svet v malem),  zgodovinske in kulturne povezave v spregi z arhitekturo, rekordno število cerkva (2.850) in gradov na tako majhnem prostoru, del posvečen turistični regiji Julijskih Alp in TNP-ju pa je sploh dodelan do osupljivih podrobnosti... vse  na enem mestu.

Prezentacija se izvaja v konferečnih dvoranah Best Western Premier Hotel Lovec (dvorana Panorama in Sejna soba) ter hotela Kompas (Jezerska dvorana in Sejna soba).

www.tripadvisor.com  je danes najpomembnejši potovalni spletni portal, kjer se pridobivajo informacije o namestitvenih obratih, restavracijah, turističnih agencijah.... skratka ponudnikih turističnih storitev. Gostje, ki so koristili storitve turističnih ponudnikov (v našem primeru hotela Kompas in Lovec na Bledu), imajo možnost ocenjevanja posameznih segmentov ponudbe (lokacija, kvaliteta spanja, kvaliteta storitev etc.) z ocenami 1 do 10, veliko pa jih poda svoje mnenje tudi v pisni obliki. Tako se ustvarja relativna ocenjevalna lestvica hotelov in ostalih ponudnikov, ki lahko predstavlja primerjalno oceno kakovosti storitev v določenem kraju ali destinaciji.
 

O PRIJAVITELJU
Podjetje Kompas Hoteli Bled d.d. je hotelsko turistično podjetje, ki ga sestavljajo Kompas Hotel ****  Best Western Premier Hotel Lovec ****+   in apartmaji Mlino ****.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja btps-sejalec.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...