www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::MOK

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

MOK

Avtor r07040
Datum
21. maj 2007
Tip
Energija
Ponujam
Mestna občina Koper (MOK) v sodelovanju z Banko turističnih priložnosti Slovenije in Univerzitetnim inkubatorjem Primorske objavlja razpis za sofinanciranje uvajanja novosti turistične ponudbe na območju Mestne občine Koper v letu 2008. Predvidena sredstva v višini najmanj 20.000 EUR bo dodelila do trem idejam po izboru komisije. Dodatna podpora izbranim idejam bo ponujena tudi v obliki svetovanja za izvedbo ideje s strani Univerzitetnega inkubatorja Primorske.

Potek:


- od 15.7.2007 do 18:00 lahko na BTPS@slovenia.info oddate idejne pologe, ki zadostujejo pogojem MOK (gl.spodaj) in Splošnim pogojem poslovanja BTPS.

Idejni pologi so lahko poljubno podrobno opisani, morajo pa biti oddani v predpisani BTPS dokumentaciji, za katero zaprosite na zgornjem naslovu.
 
- skupna strokovna komisija bo pologe pregledala, podala morebitne komentarje in najobetavnejše med njimi v septembru 2007 povabila k oddaji podrobnega časovnega, organizacijskega in finančnega načrta

- predvideni rok za oddajo vabljenih podrobnih načrtov bo 15.11.2007

- rezultati razpisa bodo znani februarja 2008 oziroma po sprejemu proračuna Mestne občine Koper za leto 2008.

Pogoji Mestne občine Koper:

- idejni polog mora biti uresničen na območju MOK do 30.11.2008, ki je tudi zadnji dan za oddajo končnega poročila o izvedbi

- kakovost, realnost in dostopnost idejnega pologa

- preglednost, ekonomičnost in realnost finančne konstrukcije

- reference prijavitelja


Dodatno:
Vsi prejeti idejni pologi bodo ne glede na rezultate razpisa Mestne občine Koper enakovredno obravnavani pri ostalih aktivnostih BTPS: promocija, povezovanje in iskanje drugih priložnosti za sofinanciranje.

Kontakt: Tamara.Kozlovic@koper.si in BTPS@slovenia.info
 
  
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07040.
Komentarji povzetka
BTPS 24.11.2008 15:10:57

###BTPS POVEZAVE in KOMENTARJI###

Povezave z drugimi pologi: pologi z oznako Slovenija jugozahod

Povezave z posamezniki in organizacijami izven BTPS:

Opombe: Mestna občina Koper lahko financira vse pologe z oznako Slovenija jugozahod, ker se ponudba nanaša na isto območje.

Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...