www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Istrski maraton išče prostovoljce

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Istrski maraton išče prostovoljce

Avtor btps2
Datum
28. januar 2014
Tip
Energija
Iščem

Tako zahtevne prireditve, kot je Istrski maraton, ni mogoče izpeljati brez sodelovanja prostovoljcev. Njihova pomoč je nenadomestljiva, saj dogodku vtisnejo svoj pečat in se zapišejo v spomin tekačev. Njihova vnema na dan tekmovanja in v dnevih pred tem je primerljiva z zagnanostjo, ki ga v tek vlagajo tekmovalci.

Prostovoljce odlikuje pripravljenost, da se občasno odrečejo delu svojega prostega časa in naredijo nekaj koristnega za skupnost. Ko govorimo o športnih prireditvah, sta jim lastna strastna privrženost športu oziroma rekreaciji in želja, da tak dogodek doživijo v prvi osebi.

Za izpeljavo Banka Koper 1. Istrskega maratona bodo 13. aprila 2014 potrebovali številne sodelavce, da zagotovijo varnost tekačev in nadzor nad dogajanjem, že nekaj dni pred tem pa njihove pridne roke v zakulisju, za pripravo vsega, kar bodo potrebovali tekači.

Vsakemu prostovoljcu bodo zagotovljeni oprema za delo, na dan maratona topli obrok in pijača ter razpoznavna majica (ki jo bo lahko obdržal), ob tem pa še posebno potrdilo oziroma zahvala za sodelovanje.

Biti prostovoljec Banka Koper 1.Istrskega maratona pomeni postati del zgodbe o enem pomembnejših dogodkov v slovenski Istri in Sloveniji. Postani prostovoljec tudi ti! Izpolni prijavnico, ki jo najdeš na www.istrski-maraton.si/prostovoljci in jo najpozneje do 15. marca 2014 pošlji na elektronski naslov prostovoljci@istrski-maraton.si. Za dodatne informacije in navodila lahko pokličeš tudi na telefonsko številko 068/151-300.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja btps2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...