www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Wanderer (Vandrovec)

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Wanderer (Vandrovec)

Avtor obla
 

Natečaj : Poziv: Snovalec 2014

10.02.2014
Datum
4. marec 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Spoštovani popotnik. Gotovo se še spomniš tistih dni, ko si s kupom zemljevidov in številnimi turističnimi vodniki, knjigami in letaki iskal nove poti, doživetja in kraje, ki so za vedno ostali vtisnjeni v tvoj spomin in o katerih bi želel znova in znova pripovedovati?

Naj se predstavim. Sem mlad, ambiciozen in interaktiven sopotnik na vaši poti v odkrivanju sveta. Moje ime je Wanderer, kar v prevodu pomeni popotnik, pohajkovalec brez cilja, torej pravi vandrovec. Poslanstvo, ki so mi ga namenili je posebno - namenjeno iskanju novih doživetij in odkritij, enostavno z enim samim dotikom roke.

Informacije, ki jih ponujam, so vedno obarvane lokalno, ažurne in odvisne od območja v katerega ste pravkar prispeli. Ponujam vam številne zanimive vodene poti, kot tudi posamezne točke različnih kategorij, vse to na posebni interaktivni karti, ki omogoča še dodatno selekcijo izbora, glede na osebne želje, interese in potrebe.

Za vas lahko poiščem vse znamenitosti, tako pomembne, kot tudi tiste malo manj. Lahko vam poiščem kraj, kjer boste spili najboljšo kavo ali pojedli slastno večerjo po vašem izboru; razkrijem, kje lahko uživate v izbrani glasbi, kje najdete vašo sanjsko plažo, se razvedrite ali izgubite. Poiščem vam razgled, kjer boste z ljubljeno osebo doživeli neprecenljive trenutke, dočakali sončni zahod ali opazovali zvezde. Pri tem nikoli ne pozabim na vse tiste željne vseh mogočih avantur, športne navdušence in ostale srčne vandrovce.

Kot vidite zmorem marsikaj, le na vas je, da me preizkusite in vzamete za svojega. Vseh pripomb in želja bom vedno vesel, kakor tudi kritik, ki mi bodo pomagale postati še boljši. Uživajte v poteh, ki so mi jih vgradili moji zvesti vandrovci, ki so me že vzeli za svojega in mi podarili delček svojega srca. Upam, da se v tem mozaiku znajde tudi vaš!

Vaš Wanderer

OPOMBA za vse tiste, ki ste površno prebrali: Wanderer ali Vandrovec: Tisti, ki vandra, potuje; vandrati iz kraja v kraj / vandrati po svetu // potepati se (predvsem pa brez skrbi) Vse to in še več je - Wanderer)

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja obla.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...