www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Poslovni angeli

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Poslovni angeli

Avtor r07053
Datum
23. oktober 2007
Tip
Energija
Ponujam
Klub Poslovni angeli Slovenije (v nadaljevanju Klub) je združenje uspešnih podjetnikov in poslovnežev, ki investirajo v perspektivna podjetja v začetnih fazah rasti, katerim poleg kapitala nudijo tudi mentorstvo in dostop do njihovih obsežnih poslovnih mrež. Zaradi velikega neizkoriščenega potenciala, ki ga ima turizem v Sloveniji, je Klub močno zainteresiran za turistične podjetniške projekte oziroma turistična podjetja s potencialom hitre rasti, odličnim managementom in okvirno izoblikovano strategijo izhoda investitorja iz podjetja. Rang investicije je med 50.000 in 300.000 evri. Pomembna kriterija sta čas investiranja od tri do pet let in vsaj 30-odstotni letni donos.

Osnovni nameni Kluba so: identificiranje podjetnikov, zrelih za lastniško financiranje, pomoč pri dodelavi investicijske dokumentacije in razvoju konceptov ter povezava podjetnikov z investitorji - člani Kluba. Gre za stičišče med najbolj ambicioznimi podjetniki in investitorji.

Poleg dostopa do več kot 30 najuglednejših investitorjev v Sloveniji, Klub podjetnikom ponuja tudi realno oceno poslovnega načrta, poslovna izobraževanja, znanje o gradnji podjetij, učinkovit in hiter proces investiranja, hitrejši dostop do skladov tveganega kapitala ter sinergijsko delovanje angelov na podlagi sindiciranja investicij.

Za področje turizma sta Klub Poslovni angeli Slovenije in Banka turističnih priložnosti Slovenije podpisala dokument o sodelovanju pri iskanju, vrednotenju, razvoju in investiranju obetavnih turističnih idejnih pologov. Na področju projektov s turistično vsebino bodo v Klubu prioritetno obravnavani tisti projekti, ki bodo predhodno registrirani kot idejni pologi BTPS. Prav tako bodo priložnosti za investiranje BTPS idejnih pologov, ki so v rangu investicije 50.000 do 300.000 evrov, prioritetno ponujene Klubu.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07053.
Komentarji povzetka
BTPS 26.1.2009 10:13:23
Lastnik pologa Premoderno pravi takole:
"združevanje navidezne nezdružljivosti umetnost in denar. mi imamo premoderno umetnost vi denar, preprosto, samo zamenjamo,slika je denar in denar je umetnost. uspeh je odvisen od naključij obiščite premoderni muzej da se naključje zgodi"
BTPS 24.11.2008 15:08:53

###BTPS POVEZAVE in KOMENTARJI###

Povezave z drugimi pologi: lahko z vsemi idejnimi pologi

Povezave z posamezniki in organizacijami izven BTPS:

Opombe: Klub Poslovni angeli Slovenije je zainteresiran za turistične podjetniške projekte oz. turistična podjetja s potencialom hitre rasti. Pomagal bi lahko vsem pologom, za katere bi veljalo zgornje "pravilo", vendar je potrebno upoštevati, da je rang investicije med 50.000 in 300.000 evri.

Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...