www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Vrata odpira Garden Village Bled, Snovalec 2014

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Vrata odpira Garden Village Bled, Snovalec 2014

Avtor BTPS
Datum
10. junij 2014
Tip
Novica

Na Bledu v četrtek, 12. junija, svoja vrata odpira turistični ekološki kompleks Tourist GREEN Garden Village Resort, prejemnik naziva Snovalec 2014 za inovativnost.

Dan odprtih vrat bo od 10. pa vse do 22. ure.

Nov resort odlikuje drugačnost s stilsko eleganco. Na ogled bodo bivalno zasnovane hiške na drevesih, apartmaja z jacuzzijem, glamurozni šotori, avanturistični šotori na pomolih in restavracija.

Uradna spletna stran projekta: TUKAJ.

Preberite tudi, kaj je o produktu zapisala strokovna komisija Snovalec 2014.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...