www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Večerja na zajli

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Večerja na zajli

Avtor Jezeršek gostinstvo
 

Natečaj : Poziv Sejalec 2014

28.05.2014
Datum
16. junij 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Večerja na zajli ni inovativna zgolj kot turistični produkt, temveč je inovativna pri samem poslovnem modelu poslovanja. Gre za unikatni prodajni prijem, izkoristek spletne tehnologije in sodobno komunikacijo z gosti.
V prvem letu se je Večerje na zajli udeležilo več kot 1.000 udeležencev. Stroškovnik izvedbe je razdeljen med vse tri partnerje. Poslovanje dogodka je bilo finančno pozitivno. Zagon projekta je zahteval obsežen marketinški in zagonski vložek, ki pa se je že povrnil. Partnerji v projektu ne sodelujejo zaradi finančnih, ampak predvsem zaradi promocijskih in partnerskih koristi. Tudi izven glavne sezone smo namreč uspeli pridobiti pozornost celotne Slovenije in jo usmerili v Cerklje na Gorenjskem, v Krvavec, v gostilno Krištof in Jezeršek gostinstvo. 

Večerja na zajli je primerna za posameznike ali zaključene skupine in tako atraktivna ideja tudi za turiste.
Dogodek pomembno dopolnjuje turistično ponudbo nepozabnih doživetij v Sloveniji, spoznavanje slovenske kulinarike in naravnih lepot. Doseženi rezultati si po naši oceni zaslužijo nagrado Sejalec 2014.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Jezeršek gostinstvo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...