www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Kilometer nič

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Kilometer nič

Avtor TurističnoZdruženjeIzola
 

Natečaj : Poziv Sejalec 2014

28.05.2014
Datum
27. junij 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Gre za projekt partnerstva med gostinskimi ponudniki (del lokalne turistične ponudbe) ter lokalnimi pridelovalci hrane v kraju, s ciljem povečanja uporabe lokalno pridelane hrane in zmanjšanja onesnaženja s prevozi hrane od drugod. Projekt ustvarja zelena delovna mesta, kjer so zaposleni angažirani pri iskanju novih partnerjev v projektu Kilometer nič.

Cilj projekta je vzpostaviti trajno partnerstvo med lokalnimi pridelovalci hrane in gostinci z namenom a) prebivalcem in turistom zagotoviti avtohtono, lokalno pridelano hrano ter b) pripomoči k nižji obremenitvi okolja zaradi transporta in embaliranja. Z doseganjem cilja pričakujemo, da bosta tudi povpraševanje in ponudba naraščala, s tem pa bo možnost poslovnega preživetja sodelujočih v projektu Kilometer nič toliko večja.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja TurističnoZdruženjeIzola.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...