www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Po poteh Luke Čeča - podzemna avantura

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Po poteh Luke Čeča - podzemna avantura

Avtor Ksenija Dvorščak
 

Natečaj : Poziv Sejalec 2014

28.05.2014
Datum
27. junij 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Podzemna pustolovščina po poteh Luke Čeča je podzemna pustolovščina, v kateri udeleženci Postojnski jamski sistem spoznajo nekoliko drugače. Ogledajo si tiste dele jame, ki obiskovalcem rednega ogleda ostanejo skriti. Pustolovščina je oblikovana tako, da so udeleženci v vlogi raziskovalcev in odkriteljev jam, saj vključuje naloge, ki so tesno povezane z jamarstvom. Avantura ima ime po znanem odkritelju notranjih delov Postojnske jame - Luki Čeču.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Ksenija Dvorščak.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...