www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Ljubljananjam

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Ljubljananjam

Avtor Ljubljananjam
 

Natečaj : Poziv Sejalec 2014

28.05.2014
Datum
1. julij 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Rada imam Ljubljano. In dobro hrano prav tako. Zato sem na svetlo postavila Ljubljananjam, spletišče za vse gurmane v Ljubljani, da se srečajo, izmenjajo slastne novice in izobrazijo. Ljubljananjam se osredotoča na kulinarične sprehode: popeljem vas na gurmansko predavanje po središču mesta, da skupaj z mano okusite vse tiste skrite kotičke z dobro jedačo in pijačo, ki so meni tako zelo njam. Poleg tega pa vam ta stran z vsemi svojimi kanali družbenih profilov prinaša še koledar kulinaričnih dogodkov, novice o ljubljanski kulinarični sceni, lokalne namige o najbolj priljubljenih gostilnicah in kavarnah ter še druga kulinarična doživetja, kot so minifestival slovenskega mikropiva, zamenjava kuharic, Dobropeka. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Ljubljananjam.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...