www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Mednarodni info ribiški portal Slovenije

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Mednarodni info ribiški portal Slovenije

Avtor ribiške karte
 

Natečaj : Poziv Sejalec 2014

28.05.2014
Datum
2. julij 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Ribiški turizem v Sloveniji ima še vedno veliko neizkoriščenega potenciala, saj je več kot polovica voda turistično neprepoznavnih. Slovenske vode so ena najboljših destinacij za športni ribolov v Evropi in Svetu. V Evropi smo dejansko na samem vrhu in imamo potencial med cca 40mio športnih ribičev v evropskih državah, ki želijo obiskati naše vode. Na portalu ribiskekarte.si skušamo vzpostaviti večjezično mednarodno središče, ki bo nudilo popolnoma vse informacije glede športnega ribolova v Slovenji ter s tem povezane informacije in spletni nakup ribolovnih dovolilnic.

Dejstvo je, da je naš doprinos k turizmu že prepoznalo veliko LTO oz. TIC organizacij, s katerimi uspešno kreiramo informacijsko središče. Prav tako tesno sodelujemo z STO-jem oz. s portalom slovenia.info, kjer so ribolovni revirji podatkovno povezani s portalom www.ribiskekarte.si.

Zadnja stopnja razvoja je v tem, da portal ponuja napredno tehnološko rešitev za predvidevanje vsebnosti ribjega živeža v vodotokih, kar omogoča izredno rešitev za trajnejšo skrb za naše reke in jezera.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja ribiške karte.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...