www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Doživi Hrastovlje - skupna vstopnica

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Doživi Hrastovlje - skupna vstopnica

Avtor peterzudic
 

Natečaj : Poziv Sejalec 2014

28.05.2014
Datum
4. julij 2014
Tip
Ideja
Ponujam

»Doživi Hrastovlje – skupna vstopnica« je turistični produkt, ki obiskovalcem Hrastovelj ponuja edinstveno doživetje in celovito spoznavanje vasi. Skupna vstopnica vključuje vodeni ogled vasi z vodnikom, vodeni ogled dveh vaških galerij, galerije Jožeta Pohlena in Viktorja Snoja, ter vodeni ogled cerkve sv. Trojice, ki hrani čudovite freske iz 15. stoletja. Po koncu vodenih ogledov sledijo še Doživetja, v sklopu katerih obiskovalci okušajo istrske specialitete ali obiščejo zbirko domačina, v kateri so na ogled predmeti iz obdobja 1. in 2. svetovne vojne. Z nakupom skupne vstopnice dobijo vsi obiskovalci tudi razglednico Hrastovelj brezplačno.

Produkt »Doživi Hrastovlje – skupna vstopnica« si naziv Sejalec 2014 zasluži zaradi svoje inovativnosti, avtentičnost in konkurenčnosti. Koncept skupne vstopnice v Hrastovljah je po naših informacijah v slovenskem okolju in tudi širše novost. Podobne turistične produkte, kot so npr. turistične kartice, ponujajo že vsa večja slovenska mesta, v tujini je teh primerov še več. Za zaledje in manjše kraje oz. vasi pa teh primerov ne poznamo. Hrastovlje s svojo ponudbo predstavljajo pravo redkost, saj si vse znamenitosti lahko obiskovalci ogledajo peš, vsa ponudba je strnjeno razporejena po vasi in vsaka izmed njih ponuja drugačno vsebino, ki je značilna za naše okolje, Istro. Turistični produkt je trajnostno naravnan in spodbuja ohranjanje kulturne dediščine in tradicionalnih vrednot. Obiskovalci podpirajo in pohvalijo zamisel o skupni vstopnici, saj si z enkratnim nakupom zagotovijo ključ do vseh znamenitosti.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja peterzudic.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...