www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Okusi Kamnika

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Okusi Kamnika

Avtor TIC Kamnik
 

Natečaj : Poziv Sejalec 2014

28.05.2014
Datum
4. julij 2014
Tip
Ideja
Ponujam

V marcu 2013 smo se kot prvi v Osrednjeslovenski regiji resno lotili kulinaričnega vidika turistične ponudbe: Okusi Kamnika. Ob pomoči strokovnjakov ter lokalnih gostinskih delavcev  smo izbrali 13 kamniških jedi, s katerimi smo zaokrožili celotno kamniško območje, izpostavili tako posamične dele občine (od Kamniške Bistrice do Tuhinjske doline) kot tudi mesto Kamnik. Glavni cilj projekta je celotno turistično ponudbo Kamnika oplemenititi z izbranimi jedmi našega območja ter tako Kamnik postaviti na kulinarični zemljevid Slovenije.

Vsaka jed ima potencial za nadaljnji razvoj jedi ter tudi območja iz katerega izhaja. Tako smo v letu 2014 podkrepili promocijo in oživljanje velikoplaninskega sira trnič kot živilo v podprojektu Trnič na vsako mizo in za to prijeli nagrado Snovalec 2014.

Posebno nas veseli, da lokalni gostinci vidijo v projektu Okusi Kamnika priložnost za nadaljnji razvoj, medsebojno sodelovanje in dodatno promocijo. Projekt Okusi Kamnika je zasnovan strateško in dolgoročno. V tem oziru in z namenom enotne in lažje komunikacije na trgu smo izdelali celostno grafično podobo projekta, na podlagi katere je nastalo več gradiv: zloženka izbranih kamniških jedi v slovenskem in angleškem jeziku, knjižica receptov izbranih jedi, izdelali smo vizitke in plakate, ki jih uporabljajo gostinski ponudniki, vključeni v projekt, izdelava enotnih menijev z jedmi Okusi Kamnika, ki jih ponuja posamezni gostinec. Okusi Kamnika spremljajo vse naše prireditve, ki smo jih s kulinarično ponudbo nedvomno nadgradili.  

V Kamniku želimo gostu ponuditi celostno turistično doživetje. Okusi Kamnika nedvomno zaokrožujejo ter nadgrajujejo turistično ponudbo, saj posegajo v vse segmente turistične ponudbe.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja TIC Kamnik.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...