www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Kamnik Bus: mestno-turistični avtobus

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Kamnik Bus: mestno-turistični avtobus

Avtor TIC Kamnik
 

Natečaj : Poziv Sejalec 2014

28.05.2014
Datum
4. julij 2014
Tip
Ideja
Ponujam

V Občini Kamnik, ki je ena izmed največjih občin v Sloveniji, pestra turistična ponudba (Velika planina, Terme Snovik, Arboretum Volčji Potok) pa je razkropljena po številnih vaseh in obronkih mesta Kamnik, smo rešitev temu problemu našli poleti v letu 2012.

Dostop do glavnih turističnih atrakcij je bil do uvedbe novosti, ki jo prijavljamo na Sejalca 2014, otežkočen, kar je pomenilo, da obiskovalcem nismo mogli ponuditi celostne turistične ponudbe in pokazati Kamnika z okolico v vsej svoji lepoti. Poleti v letu 2012  smo tako v sodelovanju z Občino Kamnik, podjetjem Kam bus d.d. in vsemi večjimi turističnimi podjetji uvedli nov mestno-turistični avtobus Kamnik bus. Slogan se glasi: »Na potep? Nič lažjega! Kamnik bus.«

Glavni cilj projekta Kamnik bus je občanom ter vsem obiskovalcem in turistom Kamnika omogočiti lažji dostop do ključnih turističnih destinacij v Kamniku.

Turistični avtobus vam tako omogoča, da se vse dni v tednu za ceno 1,00 evra  (dnevna vozovnica, ki omogoča neomejeno število voženj v dnevu) odpravite po občini Kamnik, do glavnih turističnih ponudnikov ali pa v nakupovalni center na obrobju Kamnika

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja TIC Kamnik.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...