www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::5 načinov, kako je Disney World postal hi-tech

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

5 načinov, kako je Disney World postal hi-tech

Avtor VidZlebnik
Datum
29. julij 2014
Tip
Novica

Disney World je svojim obiskovalcem dal na voljo uporabo tehnološko naprednih dodatkov in aplikacij, ki olajšajo in izboljšajo obisk parka.

Zapestnica MyMagic+ je elektronski dodatek, ki deluje kot plačilno sredstvo ter obenem kot vstopnica za vožnje in rezervacije v prehrambenih obratih v parku. Zapestnica odpira tudi vrata v toaletne prostore. Če se v parku kdo izgubi, ga lahko odgovorni s pomočjo zapestnice izsledijo.

MyDisneyExperience je spletna stran in aplikacija, s katero si obiskovalci lahko organizirajo celotno izkušnjo na enem mestu. Rezervirajo lahko prenočišča, prednostne vstope na atrakcije in še kaj.

Disney PhotoPass olajša iskanje slik iz parka. Aplikacija je povezana z Magic+ zapestnico in avtomatsko najde slike uporabnika, ki so nastale v zabaviščnem parku.

FastPass+ pa omogoča sestavo urnika za vstop na atrakcije, ki se naloži kar na elektronsko zapestnico, 30 dni vnaprej.

Vse tehnološke novosti ne bi bile mogoče, če Disney ne bi vzpostavil brezplačne Wi-Fi povezave po vseh svojih parkih. Tako se je še bolj približal tehnološko naprednim obiskovalcem in omogočil digitalizacijo bivanja v parku.

Več informacij TUKAJ.

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...