www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Cook Eat Slovenia

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Cook Eat Slovenia

Avtor CookEatSlovenia
 

Natečaj : Poziv Sejalec 2014

28.05.2014
Datum
7. julij 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Z našo inovacijo nastopamo pod blagovno znamko Cook Eat Slovenia. Gre za kulinarične delavnice slovenske hrane. Delavnice so namenjene tako turistom kot tudi domačim gostom. Načeloma potekajo v angleškem jeziku, lahko pa tudi v slovenskem ali nemškem, odvisno od udeležencev tečaja. Min. št udeležencev je 2 - max. št. udeležencev 12. Tečaji potekajo vsak dan od srede do sobote med 18:45 – 22:00 v centru Ljubljane (trenutno prostor najemamo v Gostilni dela na Poljanski cest 7 in v neposredni bližini TIC-a). Delavnica je sestavljena iz dveh delov – prvi del, ki je hkrati tudi hladna predjed, je degustacija različnih slovenski hladnih jedi in pijač, drugi del pa predstavlja aktivno udeležbo tečajnikov pri pripravi jedi. Ob razlagi izvora jedi in priprave so tečajniki vabljeni, da zavihajo rokave in ustvarjajo skupaj z nami. Skupaj pripravimo toplo predjed, glavno jed in sladico. Vse skuhane jedi so lično postrežene ob spremljavi izbranih vin iz različnih slovenskih vinorodnih okolišev. Zaključek srečanja je namenjen degustaciji različnih slovenskih žganic in likerjev, vprašanjem in druženju. Tečajnikom v spomin na tečaj podelimo predpasnik, diplomo –  Cook Eat Slovenia Masterchef in zbirko slovenskih receptov. Na licu mesta je možno kupiti tudi različne izdelke, s katerimi so se gostje srečali tekom delavnice (domače salame in klobase, vino, med, ipd.). V poletnih mesecih bodo določene delavnice izvedene tudi v dopoldanskem času in bodo vključevale obisk ljubljanske tržnice, ki se nahaja v neposredni bližini.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja CookEatSlovenia.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...