www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Odprta kuhna

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Odprta kuhna

Avtor Odprta Kuhna
 

Natečaj : Poziv Sejalec 2014

28.05.2014
Datum
7. julij 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Odprta kuhna je kulinarični projekt na prostem, ki se v središču slovenske prestolnice odvija vsak petek od marca do oktobra. Prvič je na Pogačarjevem trgu zadišalo spomladi 2013, od takrat pa se ob petkih piše zdaj že tradicionalna kulinarična zgodba, kjer je na enem mestu združenih več različnih ponudnikov hrane iz cele Slovenije.

•    na Odprti kuhni je do sedaj sodelovalo že več kot 90 najboljših slovenskih gostinskih ponudnikov;

•    ob petkih se na dogodku predstavi več kot 40 različnih gostinskih ponudnikov iz cele Slovenije;

•    na posameznem dogodku je prisotnih okoli 10.000 obiskovalcev;

•    Odprta kuhna je letos na sejmu Alpe Adria prejela mednarodno nagrado jakob, ki se podeljuje za odličnost in kakovost v turizmu regije Alpe-Jadran;

•    projekt podpirajo: JP LPT d.o.o., Spirit Slovenia, In Your Pocket, Turizem Ljubljana in Radio SI;

•    zaščitena blagovna znamka Odprta Kuhna je prva in edina kulinarična tržnica pripravljene hrane, ki se odvija v Sloveniji.

Ob prejemu mednarodne nagrade Jakob je mednarodna komisija pod vodstvom prof. dr. Janeza Bogataja s članoma Jožkom Sirkom in Lojzetom Wieserjeme takole utemeljila svojo odločitev: "Projekt Odprta kuhna predstavlja izredno inovativen in originalen način ponudbe v okviru ulične prehrane. Presegel je vsa pričakovanja, tako glede obiska kot tudi pestrosti ter kakovosti. Naslednja pomembna sestavina Odprte kuhne je njena odprtost tudi z vsebino, ki je kulinarično multikulturna, saj se ob jedeh 24 gastronomskih regij Slovenije predstavljajo in ponujajo jedi tudi drugih kulturnih okolij.”

Vse informacije o projektu:

·      www.odprtakuhna.si

·      www.facebook.com/OdprtaKuhna

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Odprta Kuhna.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...