www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Doživi Brda na zelen način

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Doživi Brda na zelen način

Avtor ZTKMŠ Brda
 

Natečaj : Poziv Sejalec 2014

28.05.2014
Datum
7. julij 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Glavni namen projekta je oblikovanje novega produkta »eko mobilnega turizma« z električnimi vozili, kot so e-kolo, e-motor in e-avtomobil, s katerim smo nadgradili ponudbo kmetij z dopolnilno dejavnostjo. Novost, ki je skladna s trajnostnim konceptom razvoja Brd,  po eni strani pritegne v Brda nove ciljne skupine eko ozaveščenih turistov, po drugi pa omogoči nadaljnji razvoj in rast obeh osnovnih, med seboj tesno povezanih dejavnosti Brd: kmetijstva in turizma. Nov produkt pomeni konkurenčno prednost za kmetije z dopolnilno dejavnostjo in zanimivost, ki je  z ustrezno promocijo v Brda pritegnila nove ciljne skupine turistov, povečala obisk in podaljšala čas bivanja gostov ter s tem prodajo kmetijskih pridelkov in  proizvodov.

Novost je hkrati odgovor na izziv dopolnitve obstoječe ponudbe z  aktivnostmi, ki goste zadržijo v Brdih dlje časa, saj se je samo v enem letu zvišala povprečna doba bivanja iz 1,5 na 1,8 dni.

Ker produkt Eko mobilnost na globalne dileme in izzive razvoja turizma odgovarja z inovativnimi in celovitimi rešitvami tako na tehnološkem kot na vsebinsko-organizacijskem področju, ga je mogoče učinkovito uporabiti domala kjerkoli.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja ZTKMŠ Brda.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...