www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Med brancine in klapavice s kajaki, kanuji in supi

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Med brancine in klapavice s kajaki, kanuji in supi

Avtor Fonda
 

Natečaj : Poziv Sejalec 2014

28.05.2014
Datum
7. julij 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Na sredini Piranskega zaliva, na najbolj južnem delu slovenskega morja, v osrčju ribolovnega rezervata in Krajinskega parka Sečoveljske soline, plavajo ribogojske mreže ribogojnice Fonda in v njih številni brancini. Družina Fonda predano, s polno strasti in ljubezni do morja, skrbi za delovanje svoje morske kmetije ter za skrbno in naravno vzrejo odličnega Piranskega brancina.

Ljubiteljem morja in morske hrane ponujamo zanimivo in nepozabno doživetje.

Odkrili in spoznali boste, zakaj je Piranski brancin Fonda tako zelo poseben, zdrav in dober. Spoznali boste vse od načina izbora ribjih mladic v valilnici, predstavitve krme, menjave mrež, do prikaza ročnega hranjenja rib v ribogojskih bazenih  in ne nazadnje, skrbi za okolje in zdravo rast različnih generacij Piranskega brancina. Spoznali boste, kako sami prepoznati res svežo ribo.

Na ogled se boste lahko odpravili aktivno z veslanjem v kajaku, kanuju ali na supu, ali pa vas bomo do naših mrež popeljali s sončnim plovilom Inti.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Fonda.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...