www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Ponudba kuhane hrane iz krušne peči

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Ponudba kuhane hrane iz krušne peči

Avtor kmečki turizem žnidaršič
 

Natečaj : Poziv Sejalec 2014

28.05.2014
Datum
7. julij 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Na kmetiji se ukvarjamo s kmečkim turizmom. Ponujamo pogostitev skupin z doma pridelano in pripravljeno hrano.

Menim, da je ideja nova, saj vsi, ki imajo na razpolago krušno peč, ponujajo samo pečeno hrano, mi pa ponujamo kuhano in pečeno. Imamo namreč dve krušni peči, eno zraven druge, in tako lahko istočasno v eni pečemo in v drugi kuhamo, če gre za večje skupine, če pa je skupina gostov manjša, potem lahko vse opravimo v eni peči.

Seveda so ljudje ta način priprave hrane poznali že v preteklosti, vendar se je ta navada opustila z izumom štedilnikov in pečic. Kuhali in pekli pa so le za lastne potrebe.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja kmečki turizem žnidaršič.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...