www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Hostel Tresor, najboljša uporaba banke

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Hostel Tresor, najboljša uporaba banke

Avtor HostelTresor
 

Natečaj : Poziv Sejalec 2014

28.05.2014
Datum
7. julij 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Hostel Tresor ima svojo edinstveno zgodbo. Zgradba, v kateri se nahaja, je stara prek 100 let in v njej je bila dolga leta banka. Pri prenovi smo obdržali zanimive dele in jih preuredili. Zajtrk zato strežemo v edinstvenem plavajočem trezorju, toge pisarniške prostore pa smo preuredili v prostorne sobe in jih poimenovali po svetovnih valutah.

Hostel Tresor je najlepši dokaz, kako lahko sivo in togo domovanje bankirjev spremenimo v živahno in urbano mednarodno okolje. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja HostelTresor.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...