www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Glas o BTPS širimo v Italijo in na Japonsko

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Glas o BTPS širimo v Italijo in na Japonsko

Avtor BTPS
Datum
5. avgust 2014
Tip
Novica

V preteklem mesecu smo Banko turističnih priložnosti Slovenije in njene mehanizme s poudarkom na zmagovalcih pozivov Sejalec in Snovalec predstavili italijanskim prostovoljcem, ki urejajo portal Green Mapping Project, in raziskovalcem z Japonske.

Projekt Green Mapping v zemljevid Ljubljane in okolice umešča neprofitne projekte, aktivnosti, dogodke in organizacije, ki se ukvarjajo z okoljem, porabo in (trajnostno) mobilnostjo. Avtorjem projekta smo poleg mehanizmov BTPS predstavili sejalce in snovalce z geografskega področja, ki ga projekt pokriva, z željo, da na zemljevid vnesejo čim več zelenih inovativnih produktov.

Julija pa so nas v Ljubljani obiskali predstavniki japonskega inštituta za znanost in tehnologijo JAIST in njihove šole za znanstvene vede, na kateri raziskujejo znanje o družbi, sistemih in storitvah. Prof. Nakamura s sodelavci izvaja raziskavo o soustvarjanju vrednosti v storitvenem sektorju, v sklopu katere išče dobre primere praks v Evropi. Predstavitvi nekaterih primerov inovativnega turizma v Sloveniji je sledil še obisk novosti, turistične vasice Garden Village Bled (snovalec 2014), ki bo vključena v znanstveni prispevek.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...