www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Izšla prva digitalna številka revije Tur!zem

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Izšla prva digitalna številka revije Tur!zem

Avtor BTPS
Datum
21. oktober 2014
Tip
Novica

Revija Tur!zem, ki že več kot desetletje posreduje strokovne informacije s slovenskega in mednarodnega turističnega trga in predstavlja pomembno podporno orodje za učinkovitejši menedžment in trženje v turizmu, je dobila svežo in prenovljeno digitalno podobo.

Gre za pomemben projekt digitalizacije vsebin, s katerim javna agencija SPIRIT Slovenija sledi sodobnim trendom komuniciranja in trženja preko novih tehnologij in medijev.

Prva digitalna številka revije Tur!zem, ki jo lahko preberete TUKAJ, je pod drobnogled vzela prav digitalni turizem. V njej je predstavljena tudi zelena shema slovenskega turizma, ki postavlja okvire za uresničevanje trajnostnega turizma v Sloveniji, osrednja turistična oddaja Na lepše in inovativna promocijska akcija snovalcev in sejalcev na Facebookovi strani Feel SLOVEnia.

Če še niste naročnik brezplačne revije Tur!zem, se nanjo lahko naročite na naslovu pr@spiritslovenia.si.

Foto: fotozgodba iz akcije Crazy about sLOVEnia

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...