www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Skrivnosti od ušes Istre do morja

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Skrivnosti od ušes Istre do morja

Avtor r07065
Datum
13. marec 2008
Tip
Ideja
Ponujam
V letu 2005 smo v sodelovanju z Mestno občino Koper zastavili projekt »Skrivnosti od ušes Istre do morja« katerega koordinator smo.
Ugotovili smo, da je projekt zaželen in potreben v tem prostoru Slovenske Istre ter da je potrebno z njim nadaljevati. Obseg del je širok, večplasten in se bo vodil na več nivojih z različnimi nosilci, kar bo zagotavljalo tudi boljše rezultate in večje možnosti končne realizacije.

Že na samem začetku je bilo predvideno, da ta pot nosi v sebi tudi turistični potencial. V sklopu projekta nastaja več tematskih poti: Zelena učna pot Smokvica, Movraž z Movraško valo, Obrobje Movraške vale, Od Kubeda do Hrastovelj, Od izvira reke Rižane do izliva v morje.

V okviru projekta bomo predstavili življenje vaščanov nekoč, lokalna društva ter njihove dejavnosti ter seznanili obiskovalce z značilnimi elementi pokrajine v Slovenski Istri. Projekt vključuje kulturni, naravni, zgodovinski in ne nazadnje tudi arhitekturni pomen krajev.
 
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07065.
Komentarji povzetka
BTPS 24.11.2008 14:32:28

Komentarji članov sveta BTPS (ob zaključku tretjega ocenjevalnega obdobja):

- premalo opisano

BTPS 24.11.2008 14:32:12
###BTPS POVEZAVE in KOMENTARJI###

Povezave z drugimi pologi: pologi z oznako kulinarika, pologi z oznako podeželje, pologi z oznako Slovenija jugozahod, pologi z oznako kulturna dediščina, pologi z oznako organiziranje potovanj

Povezave z posamezniki in organizacijami izven BTPS: Mestna občina Koper

Opombe: Polog lahko povežemo s pologi z oznako kulinarija, podeželje, Slovenija jugozahod, kulturna dediščina, organiziranje potovanj, ker so v pologu zajeta vsa ta področja. Za uresničitev pologa lahko s finančnimi sredstvi pomaga Mestna občina Koper.
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...