www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Virtualna Slovenija

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Virtualna Slovenija

Avtor r07067
Datum
18. marec 2008
Tip
Ideja
Ponujam
Ideja temelji na enaki osnovi kot virtualni muzeji, ki že obstajajo. Po turističnih, mogoče tudi neturističnih krajih po Sloveniji, bi se posnelo, povzelo turistične zanimivosti, s pomočjo računalniške tehnike bi se jih oblikovalo tako, da bi obiskovalec lahko korakal po mestu, vasi, gradu, ... in bi si s klikom na miško ogledal, kar ga zanima.
(foto: www.ljubljana.si)
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07067.
Komentarji povzetka
BTPS 24.11.2008 14:36:33

Komentarji članov sveta BTPS (ob zaključku tretjega ocenjevalnega obdobja):

- ideja je dobra, vendar nič originalnega, predlog ne daje napotil za "take off". Ne vem v čem je smisel takšnih predlogov, zgodili se bodo, ko bo ustvarjena kritična masa (sredstva, znanje, ljudje)
- virtualne predstavitve so možne na portalu STO, ponudba se vse bolj širi. Smiselno se mi zdi vlaganje sredstev in energije v centralni portal in njegovo promocijo doma in v tujini - majhni ponudniki so lahko odlični, a je njihov domet minimalen, ker jih nihče ne pozna in ne "zaide" na njihovo spletno stran.
- obetavno, čeprav delno že na portalu STO obstaja, samo ne za celotno Slovenijo

BTPS 24.11.2008 14:36:17
###BTPS POVEZAVE in KOMENTARJI###

Povezave z drugimi pologi: pologi z oznako IKT

Povezave z posamezniki in organizacijami izven BTPS: turistični kraji, ki bi želeli svojo ponudbo predstaviti tudi v virtualnem svetu

Opombe: Polog lahko povežemo s pologi z oznako IKT in z vsemi turističnimi kraji, ki bi želeli svojo ponudbo predstaviti tudi v virtualnem svetu.
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...