www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Digitalni turizem v letu 2014

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Digitalni turizem v letu 2014

Avtor BTPS
Datum
6. januar 2015
Tip
Znanje
Ponujam

Tehnološki napredek, novi načini rabe mobilnih naprav, veliki svetovni dogodki in razvoj novih digitalnih pripomočkov pomembno vplivajo na turistično industrijo.

Pri Digital Tourism Think Tanku so pripravili 8-minutni filmček One World - oNEWorld, ki povzema glavne digitalne trende v potovalni industriji v letu 2014. Tako smo med svetovnim nogometnim prvenstvom podrli rekorde v tweetanju, vse pogosteje si potovanja rezerviramo in plačamo kar z mobilnega telefona ali tabličnega računalnika, Azija prevzema primat v številu uporabnikov interneta, razraščata se WeChat in Snapchat ...

Film Nicka Halla, direktorja SE1 Media in enega izmed predavateljev na Dnevih slovenskega turizma 2014, si lahko ogledate TUKAJ. Film je v angleškem jeziku.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...