www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Odprta kuhna v letu 2015 še večja

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Odprta kuhna v letu 2015 še večja

Avtor BTPS
Datum
13. januar 2015
Tip
Novica

"Open Kitchen will be BIGGER" oz. "Odprta Kuhna bo VEČJA" je naslov prispevka v Slovenia Times, ki je opravil pogovor z idejnim vodjo projekta, Liorjem Kochavyjem.

Odprta kuhna je s sejalcem nagrajeni inovativni kulinarični produkt v središču Ljubljane. Od kod ideja zanjo, katere težave je bilo treba premagati, kako se povezovati in kakšne spremembe se obetajo, si lahko preberete v članku TUKAJ.

Članek je v angleškem jeziku.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...