www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Pomoč pri nastanku vodiča za gorsko kolesarstvo

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Pomoč pri nastanku vodiča za gorsko kolesarstvo

Avtor BTPS
Datum
20. januar 2015
Tip
Energija
Iščem
Nastaja nov vodič o gorskem kolesarjenju po Sloveniji, ki ga bo založila založba Cicerone Press, poznana po vodičih za pohodništvo in kolesarjenje v Evropi.
 
Avtor vodiča bo Slovenijo obiskal v letošnjem letu. Išče pomoč pri nastanitvah, priporočila glede dobrih terenov za gorsko kolesarjenje in spremstvo izkušenih kolesarjev na terenu.
 
Več informacij najdete v angleški različici pologa TUKAJ.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...