www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::V katalogu SLOVENIA GREEN tudi sejalci in snovalci

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

V katalogu SLOVENIA GREEN tudi sejalci in snovalci

Avtor BTPS
Datum
17. februar 2015
Tip
Novica

SPIRIT Slovenija je izdal nov katalog Slovenia Green - Green destinations. Green Accommodation. Green Experiences. Rubrika zelenih doživetij je posvečena izbranim sejalcem in snovalcem zadnjih let.

Tako smo v katalog vključili blejsko vasico Garden Village in glamping gozdne vile, gozdni selfness na Cerkljanskem, ture za fotografe, zgodbo o trniču (vsi prejemniki snovalca) ter bioenergijski resort Salinera, obisk ribogojnice Fonda in večerjo na zajli (vsi prejemniki sejalca).

Katalog v angleškem jeziku si lahko ogledate v priponki.

Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...