www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Na Madžarskem lahko najamete celo vas

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Na Madžarskem lahko najamete celo vas

Avtor BTPS
Datum
3. marec 2015
Tip
Novica

Župan vasi Megyer se je odločil, da bo za 700 evrov dnevno celotno vas ponudil v najem, s čimer jo želi postaviti na zemljevid in v vaško blagajno prinesti nekaj denarja.

Pretežno zapuščena vasica Megyer, v kateri je naseljenih le 5 od 20 hiš in ki šteje 18 prebivalcev, leži 180 kilometrov jugozahodno od Budimpešte. Najemnik lahko za svoj denar dobi v uporabo štiri ceste v vasi, od katerih sta dve asfaltirani, pa tudi županov urad, kulturni center, avtobusno postajo in sedem opremljenih kmečkih hiš. Poleg tega lahko uporablja šest vaških konj, dve kravi, tri ovce, kokošnjak in štiri hektarje orne zemlje. Dodatno lahko tujec za konec tedna postane županov namestnik in po želji zamenja imena ulic.

Ta promocijska akcija je požela veliko pozornosti medijev. Če vas zanima, kaj Megyer ponuja, si lahko ogledate filmček TUKAJ (v madžarskem jeziku).

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...