www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Vrnila se je Odprta kuhna, sejalec 2014

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Vrnila se je Odprta kuhna, sejalec 2014

Avtor BTPS
Datum
24. marec 2015
Tip
Novica

Od 20. marca pa vse do konca oktobra bodo petki na Pogačarjevem trgu v središču Ljubljane med 8. in 20. uro tradicionalno popestreni z odlično hrano z vseh koncev Slovenije in sveta. Vrnila se je namreč Odprta kuhna, ki je bila v letu 2014 nagrajena za inovativnost s priznanjem sejalec.

Ta prav posebna tržnica sveže pripravljenih dobrot je Pogačarjev trg prvič napolnila spomladi 2013, danes pa lahko obiskovalci Odprte kuhne izbirajo med več kot 40 stojnicami. Svojo ponudbo predstavljajo slovenske gostilne, restavracije in turistične kmetije, ki postrežejo tako s tradicionalnimi slovenskimi, kot tudi z mednarodnimi specialitetami.

Ob tej priložnosti napovedujemo tudi skorajšnje odprtje poziva Sejalec 2015, na katerem boste lahko kandidirali vsi, ki ste novosti v slovenskem turizmu vpeljali med 1. 1. 2013 in 31. 12. 2014. Prav tako bomo v kratkem objavili poziv Snovalec, na katerega bo mogoče prijaviti ideje s področja turizma, za katere iščete promocijsko in finančno pomoč.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...