www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Hiša Kulttur

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Hiša Kulttur

Avtor r07101
Datum
29. maj 2008
Tip
Ideja
Ponujam
(Povezava s pologom: ep07122401_bi_ti_sodeloval). Galerijsko prodajni prostor v starem mestnem jedru Novega mesta predstavlja rokodelce lokalnega okolja, še neuveljavljene ustvarjalce, njihovo distribucijo in ostale akterje na področju kulture in turizma. Hiša Kulttur bo vsebinsko razdeljena na 3 dele: kulturna dediščina, sodobna kultura in kulturni info.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07101.
Komentarji povzetka
BTPS 24.11.2008 14:39:27

Komentarji članov sveta BTPS (ob zaključku tretjega ocenjevalnega obdobja):

- preskop opis ideje

BTPS 24.11.2008 14:39:12
### BTPS POVEZAVE in KOMENTARJI###

Povezave z drugimi pologi: pologi z oznako Slovenija vzhod

Povezave z posamezniki in organizacijami izven BTPS: občina Novo Mesto, Dolenjski muzej Novo Mesto

Opombe: Polog se lahko poveže s pologi z oznako Slovenija vzhod, ker se nanaša na isto območje.

Občina Novo Mesto lahko pomaga s finančnimi sredstvi in promocijo, Dolenjski muzej Novo Mesto in ip08052908-hiša_kulttur lahko sodelujeta v promocijskem smislu.
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...