www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Prvi digitalni turistični katalog Slovenije

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Prvi digitalni turistični katalog Slovenije

Avtor BTPS
Datum
9. junij 2015
Tip
Novica

Digitalni turistični katalog Slovenije je prva celovita sodobna, digitalna in interaktivna multimedijska predstavitev turistične ponudbe Slovenije. Prelistajte novi digitalni turistični katalog Slovenije in raziščite osem zgodb o Sloveniji, ki jih povezuje ena zgodba o ljubezni do Slovenije.

Začutite Slovenijo, deželo med Alpami, Sredozemskim morjem in panonskimi ravnicami! Dobrodošli v edini državi, ki ima sredi imena izpisano najlepše čustvo. Ljubezen ima tukaj veliko moč. Povezuje morje z gorami, gozdove z vodami, polja z vinogradi, skrivnosti podzemlja s svetlobo neba.

Ob raziskovanju lepot slovenske krajine vas z izbranimi spletnimi povezavami popeljemo v globino najpomembnejših turističnih destinacij. Izbirate lahko med lokalnimi turističnimi biseri, znamenitostmi iz dediščine Unesca in drugo turistično ponudbo Slovenije. V Sloveniji se lepote dotikajo druga druge in vi jih lahko doživite v istem dnevu.

Vabimo vas, da odkrijete svojo ljubezen do Slovenije. ZELENA. AKTIVNA. ZDRAVA.

Katalog si lahko kot brezplačni program naložite tudi na svojo mobilno napravo.

Preglejte katalog TUKAJ.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...