www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::ArtMar – Mariborska art prireditev

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

ArtMar – Mariborska art prireditev

Avtor neza.admin
 

Natečaj : Sejalec 2015

31.03.2015
Datum
17. junij 2015
Tip
Ideja
Ponujam

Vsak mesec na drugo soboto organiziramo Artmar – Mariborsko art prireditev, namenjeno predstavitvi domače in umetnostne obrti ter približevanju kulturne dediščine lokalnemu prebivalstvu in turistom. Slovenskim ustvarjalcem in rokodelcem nudimo možnost, da javnosti v samem centru mesta predstavijo in prodajajo svoje izdelke ter tako pridobijo bodoče stranke kot tudi pripomorejo k ohranjanju skoraj zamrlih domačih obrti. Na posamezni prireditvi se v povprečju predstavi okoli štirideset ustvarjalcev oz. rokodelcev od skupno 355, s katerimi sodelujemo. Posamezna prireditev vsebuje tudi povezovalni in spremljevalni program, del katerega je namenjen otrokom; pomembno nam je, da se tudi oni spoznajo s slovensko tradicijo.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja neza.admin.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...