www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Objavljamo polfinaliste sejalca 2015

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Objavljamo polfinaliste sejalca 2015

Avtor BTPS
Datum
28. avgust 2015
Tip
Novica

Garden Village Bled, Gozdni selfness, Hop-on Hop-Off Radol'ca, Luksuzna potovanja z motorji Harley Davidson, Posestvo Trnulja in Trnič na vsako mizo so polfinalisti poziva Sejalec 2015. Kdo izmed njih bo postal sejalec letošnjega leta, bo znano na Dnevih slovenskega turizma 12. 10. v Novi Gorici.

Da bo strokovna komisija lahko izbrala zmagovalca, bo vseh šest polfinalistov v naslednjih dneh obiskala na terenu, kjer si bo inovacijo ogledala v živo in s prijavitelji opravila kratek razgovor.

Za sejalca 2015 se je sicer potegovalo 20 novosti iz preteklih dveh let. Seznam si lahko ogledate tukaj.

Sejalca podeljujemo od leta 2004. Seznam nagrajencev do danes s kratkimi opisi najdete na turističnih spletnih straneh STO.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...