www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Fontana Zeleno zlato

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Fontana Zeleno zlato

Avtor zobcina
 

Natečaj : Snovalec 2016

15.02.2016
Datum
21. marec 2016
Tip
Ideja
Ponujam

Fontana Zeleno zlato bo atraktiven objekt, sestavljen iz dveh prepletajočih se polkrogov, ki zaobjemata krožne elemente. Podobno kot pravi geslo Občine Žalec: V objemu zelenega zlata, je tudi koncept zasnove v simboličnem smislu objem. Višji polkrog je pivska fontana, na kateri so nameščene pipe za pivo in pitnik za vodo, nižji prepletajoč se polkrog je vodna fontana. Vodni penilci, ki so nameščeni na vodno fontano, s penjenjem vode simbolizirajo pivsko peno. Tehnologija programiranega točenja piva omogoča hlajenje piva do pipe, s čimer bo zagotovljeno, da pivo ne bo oporečno. Pivska fontana odpre pokrov samo z avtorizacijsko kartico, ki jo ima pooblaščena oseba, kar omogoča zaščito fontane pred vandalizmom in zlorabo. Fontana bo stala v mestnem parku ob tržnici. Obiskovalec bo za predvideno ceno 6 evrov kupil inteligentni vrček z barkodo, ki mu bo omogočil degustacijo 3-krat po 2 dcl različnih vrst kakovostnega piva s poudarkom na pivih, pridelanih iz aromatičnega savinjskega hmelja. Oblikovanje spominskega lončka je delo priznanega oblikovalca Oskarja Kogoja in je njegov donacijski prispevek k uresničitvi projekta Fontana Zeleno zlato.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja zobcina.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...