www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::LeSkiro Tura

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

LeSkiro Tura

Avtor AlenkaS
 

Natečaj : Snovalec 2016

15.02.2016
Datum
21. marec 2016
Tip
Ideja
Ponujam

LeSkiro Tura / FoodWood Scooter Tour je vodeni ogled Ljubljane z lesenimi skiroji z gurmanskimi postojankami. Na približno 7-kilometrski trasi po središču Ljubljane profesionalni vodnik v dobrih dveh urah majhno skupino gostov (do šest ljudi) popelje od ene do druge znamenitosti z vmesnimi okrepčilnimi postanki, prilagojenimi sezoni in delu dneva (smoothie, sladoled, kava, voda iz pitnika, ulični prigrizek). Udeleženci ogleda tako spoznajo ne le Ljubljano izven ustaljenih turističnih poti, ampak tudi njene številne trajnostne plati ter male gostinske obrate, ki soustvarjajo zgodbo sodobne zelene Ljubljane.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja AlenkaS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...