www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::DH FASHION 'Terminal Couture D8'

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

DH FASHION 'Terminal Couture D8'

Avtor DHF
 

Natečaj : Snovalec 2016

15.02.2016
Datum
21. marec 2016
Tip
Ideja
Ponujam

'TERMINAL COUTURE D8' je konceptualni modni spektakel, ki združuje modno revijo in predstavitev nove kolekcije unikatnih oblačil in nakita znamke DH fashion, spetakularne show točke s priznanimi glasbenimi gosti in drugimi umetniki, ter nepozabno zabavo za vse obiskovalce, hkrati pa poskrbi za kulturno druženje modnih in drugih oboževalcev iz Slovenije in tujine na atraktivni lokaciji gostitelja dogodka - Aerodrom Maribor.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja DHF.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...