www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Pobeg iz igluja - Escape Igloo® Enigmarium®

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Pobeg iz igluja - Escape Igloo® Enigmarium®

Avtor enigmarium
 

Natečaj : Sejalec 2016

10.05.2016
Datum
13. junij 2016
Tip
Ideja
Ponujam

Ekipa Escape Room Enigmarium® je septembra 2014 prva v Ljubljani predstavila nov in povsem originalen koncept preživljanja prostega časa POVSEM IZVIRNO IN ORIGINALNO resničnostno interaktivno igro za dva do pet igralcev po konceptu »escape room«.   V letu in pol smo kar štirimi unikatnimi sobami v Ljubljani in eno v Mariboru postali ena najbolj vročih turističnih atrakcij ter trendsetter v širši regiji  -  z desetimi sobami v treh evropskih državah! -   dve izvirni sobi smo namreč odprli tudi v Italiji ter dve na Hrvaškem.

Da znamo razmišljati tudi »out of the box  room,«  smo dokazali z našim inovativnim iglujem iz pravega snega, ki smo ga v sodelovanju z ekipo Eskimska vas ter to svetovno inovacijo s svežim pristopom (in delno sofinancirano s sredstvi poziva Snovalec 2015) postavili prvi escape iglu na smučišču v Kranjski gori v sezoni 2015 in drugega v sezoni 2016. Vmes pa poletna različica igluja 1 v »indoor verziji« gostuje tudi v prostorih Enigmariuma® na Trdinovi ulici 8 v Ljubljani.

In zakaj  so igre ekipe Enigmarium®  tako priljubljene?

Ker smo vse zanke, uganke in dramaturgijo izvirno zasnovali sami. Pripravili smo različne, povsem unikatne preizkušnje, ki še niso bile videne nikjer drugje, igro pa zasnovali tako, da da vsak član ekipe pride na svoj račun. Igra poteka na simbolnem nivoju, zato znanje tujih jezikov ni potrebno.  Tu so tudi naši najprijaznejši gamemastri, ki lahko priskočijo na pomoč s slikovnim namigom, tako da iz naših sob prihajajo sami navdušeni in nasmejani igralci. Odlična igralna izkušnja pa naše igralce »okuži«, da si želijo odigrati še kako drugo kakovostno escape room igro, ki jih Enigmarium ponuja tudi v Ljubljani in Mariboru in na ta način podaljšajo svoje bivanje še za kak dan.

Zakaj je escape igloo pravi kandidat za Sejalca 2016?

V izvirnem »escape igluju«  naše igralce čaka  dobesedno najbolj »cool« escape igra na svetu- ultimativno 5D doživetje in vrhunska zabava, ki je zlepa ne pozabijo. Turisti so danes naveličani pasivne vloge opazovalca, uživajo pa v doživljajskih dogodivščinah, kjer so v glavni vlogi.

Ko pridejo domov, navdušeno govorij o doživetjih in postajajo ne le ambasadorji znamke, temveč celotne turistične regije!

Escape igloo® koncept je edinstven in tudi po drugi sezoni potrjuje, da smo Slovenci izjemno kreativni, »escape room« igre pa ne bodo le muha enodnevnica temveč  dobrodošla popestritev turistične ponudbe tako slovenskih kot tujih smučišč in turističnih krajev.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja enigmarium.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...