www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Sobe pobegov v Sloveniji se združujejo v GIZ

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Sobe pobegov v Sloveniji se združujejo v GIZ

Avtor BTPS
Datum
26. julij 2016
Tip
Novica

V Sloveniji je vse več ponudnikov t.i. escape roomov, sob pobegov, o čemer pričajo tudi prijave na pozive za inovativnost Sejalec in Snovalec. Tako smo na primer lani s snovalcem nagradili pobeg iz igluja, letos pa med finaliste poziva povabili tvorce produktov pobeg iz gozda in Zmajevo gnezdo.

Igre “Escape Room” so postale najhitreje rastoč segment turizma, ki je kot požar eksplodiral po vsem svetu. Pri nas jih je bilo konec leta 2014 šest, do danes pa je število naraslo že na blizu 30. V igri se je pomerilo prek 60.000 Slovencev. Toda žal ni vse tako rožnato. Trg je tudi pri nas že prenasičen in kar nekaj sob je bilo primoranih že zapreti vrata, druge pa bodo lahko obstale le z nenehnim inoviranjem, odličnimi igrami, razvojem lastnih izvirnih visoko-tehnoloških rekvizitov in velikimi vlaganji v marketing.

Zato so člani novoustanovljenega Združenja GIZ ER.SI sklenili, da si bodo medsebojno pomagali do vse višje kakovosti igralne izkušnje z izmenjavo znanj, izkušenj, primeri dobre prakse in vzajemne promocije. Ustanovni člani Združenja GIZ ER.SI so (po abecednem redu): Enigmarium, MindMaze, The Key in Zmajev Tempelj. V svoje vrste vabijo tudi druge ponudnike stroritve, ki si z njimi delijo isto poslanstvo in vizijo.

Več informacij TUKAJ.

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...