www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Natečaji::Zbiramo turistične novosti v Mestni občini Kranj

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Zbiramo turistične novosti v Mestni občini Kranj

Avtor BTPS
5. avgust 2016
Energija
Ponujam

Poziv za pridobitev vpogleda v načrtovane turistične novosti, ideje in projekte na območju Mestne občine Kranj

Zavod za turizem in kulturo Kranj (v nadaljevanju ZTKK) z namenom evidentiranja inovativne turistične ponudbe na območju Mestne občine Kranj objavlja poziv za pridobitev vpogleda v  načrtovane turistične novosti, ideje in projekte.

Mestna občina Kranj je v strategiji razvoja turizma zapisala, da je njeno poslanstvo navdušiti Kranjčanke in Kranjčane za izkoriščanje poslovnih in zaposlitvenih priložnosti v turizmu ter partnersko sodelovanje pri oblikovanju tržno zanimivih zgodb, ki bodo zaradi edinstvenosti, pristnosti in kakovosti v Kranj pritegnile več (tujih) turistov, povečale njihovo potrošnjo in s tem širile koristi od turizma v lokalnem okolju. ZTKK vidi kot eno izmed rešitev v  povečanju števila inovativnih in kakovostnih turističnih produktov, po katerih bo občina prepoznana kot atraktivna turistična destinacija, ki jo je nujno obiskati. Zato vabi vse zainteresirane, da pošljete opis vaših turističnih novosti, idej in projektov, kot je opredeljeno v nadaljevanju.

Vaš izkazan interes bo pripomogel k bolj jasni sliki, kaj Mestna občina Kranj želi in zmore in kako ji ZTKK lahko pri tem pomaga. ZTKK bo gradil na dosedanjih temeljih in poglobil delo na tistih področjih, ki v prihodnje zahtevajo največ dela – med vsebinskimi poudarki bodo tako razvojno produktno delo, oblikovanje prodajnih programov, trajnostni razvoj in spodbujanje inovativnosti.

Za potrebe razumevanja razvojnih načrtov vseh soustvarjalcev doživetij v Mestni občini Kranj s tem pozivom iščemo vse:
(1) novo nastale ali
(2) nastajajoče ali
(3) zamišljene novosti, ki bi jih Mestna občina Kranj pri svojem razvoju lahko upoštevala in združevala v svojo turistično ponudbo.

Poziv je namenjen tako javnemu sektorju kot tudi zasebni in nevladni iniciativi ter vsem projektom in idejam na območju Mestne občine Kranj.

Pobude zbiramo na portalu Banke turističnih priložnosti Slovenije, ki omogoča takojšnjo javno objavo novosti ali pobud in s tem njihovo povezovanje in promocijo. Stopnja, do katere boste - opcijsko - vsebine tudi javno razkrili (in ne le zaupali ZTKK), bo prepuščena vam. Navodila za oddajo pologa in prijavnico najdete v priponki.

Rok za oddajo je 25.9.2016.

Za vsa vprašanja smo dosegljivi na spodnjih kontaktih:
na ZTKK, Kristina Sever – kristina.sever@visitkranj.si,
na Banki turističnih priložnosti Slovenije - info@BTPS.si

Foto: Luka Dakskobler

obdobje trajanja natečaja
Ni na voljo.
obdobje ocenjevanja
Vedno vidno.
Oznake
Natečajni pologi
 • Prešernova pita in Prešernova popotovanjai
 • Kranjčkovi zaklacii
 • Po energijo in vitalnost v Kranji
 • Kranj 360i
 • Idejni načrt za ureditev kanjona Kokrei
 • Umetno jezeroi
 • Ambasada Slovenija v Kranjui
 • Slovenija v rovih? Kranjskih, seveda!i
 • Peč na volkai
 • Historial Carniolai
 • Escape roomi
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...