www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Blagovna znamka OD JAKOBA DO JAKOBA

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Blagovna znamka OD JAKOBA DO JAKOBA

Avtor Javni zavod Sotočje Medvode
Datum
30. avgust 2016
Tip
Ideja
Ponujam

JZ Sotočje Medvode ima namen v letošnjem letu vzpostaviti blagovno znamko domačih pridelkov (mleko, sir, mesni izdelki, med, sezonska zelenjava, sezonsko sadje...), izdelkov (razni izdelki domače in umetnostne obrti) in storitev (gostinske in prenočitvene storitve) na širšem območju Občine Medvode.

Izdelki in pridelki se bodo pod novo blagovno znamko prodajali v prodajalnah Kmetijske zadruge Medvode, v TIC-u Medvode in na medvoški tržnici.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Javni zavod Sotočje Medvode.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...