www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Idejni načrt za ureditev kanjona Kokre

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Idejni načrt za ureditev kanjona Kokre

Avtor Durango
Datum
27. september 2016
Tip
Ideja
Ponujam

Sprehajalna pot z nadgradnjo: ferata, plezalna stena, slackline, flying fox … kot je v številnih soteskah drugje, s to pomembno razliko, da bo tu vse blizu mesta, vstop praktično v središču mesta. Z ureditvijo čistilnih naprav v vaseh ob Kokri severno od Kranja bo reka znova čista in primerna za kopanje, kot je bilo pred desetletji. S številnimi tolmuni in balvani je ta del reke vsekakor primeren za kaj takega.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Durango.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...