www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Konferenca o dostopnem turizmu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Konferenca o dostopnem turizmu

Avtor BTPS
Datum
15. november 2016
Tip
Energija
Ponujam

V sredo, 23. novembra, bo  v GH Unionu v Ljubljani potekala konferenca na temo Turizem in dostopnost. Konferenca se bo pričela ob 10. uri, udeležba je brezplačna.

Konferenco o dostopnosti v turizmu v sklopu mednarodnega projekta App Tour You organizira Zavod Premiki. Na njej bo med drugim predstavljen tudi program spletnega učenja o dostopnem turizmu, ki je namenjen tako turističnim organizacijam kot tudi posameznikom, ki jih to področje zanima.

Celoten program dogodka je v priponki.

Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...