www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Aktivni turizem za gibalno ovirane osebe

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Aktivni turizem za gibalno ovirane osebe

Avtor ursatm
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Obstoječi turistični ponudbi youth hostla Ars Viva, prenočitvenim kapacitetam in kulturnemu dogajanju, ki je v celoti usmerjeno k dostopnemu turizmu, želimo dodati še športno dejavnost, ki bo nadgradila ponudbo dostopnega in trajnostnega turizma notranjsko kraške regije. Pomankanje tovrstne ponudbe je zelo opazno, kljub naraščajočem številu popotnikov s posebnimi potrebami.

Naš cilj ni le ponuditi nov turistični produkt, temveč usmeriti pozornost k promociji aktivnega preživljanja časa med gibalno oviranimi osebami. Želimo si predstaviti turistično ponudbo, ki je vključujoča in prijazna tudi velikokrat zapostavljenim skupinam.

Kot prvo športno dejavnost, ki bo prilagojena gibalno oviranim, smo si izbrali kolesarstvo. Ta športna dejavnost je zaradi visokih stroškov nabave prilagojenih koles velikokrat nedostopna. V ta namen si želimo omogočiti preizkus specializiranih koles kot tudi najem na lokaciji Ars vive.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja ursatm.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...