www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::ANALOG ROAD TRIP: UN-App Yourself!

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

ANALOG ROAD TRIP: UN-App Yourself!

Avtor nejcm
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Koncept Analognih "road tripov" bo omogočal popotnikom s celega sveta, da prek zabavne igre spoznavajo čudovite destinacije zelene Slovenije, se ob tem odklopijo od tehnološki naprav in socialnih medijev ter se "v živo" družijo s podobno mislečimi popotniki. Cilj je, da spoznajo tudi na prvo oko skrite destinacije pri nas ter se ponovno povežejo z naravo in sami s seboj.

Koncept je unikaten, saj bodo popotniki raziskovali Slovenijo z retro VW avtodomom, zemljevidom ter analognim fotoaparatom. Za vsako destinacijo, ki jo bodo našli, bodo prejeli "izvirčke". Na koncu leta bomo skupino, ki jih bo nabrala največ, nagradili. Del sredstev bomo namenili za ohranitev slovenskih voda.
Popotniki se bodo zbirali v naših centrih - eko kampih, kjer si bodo "v živo" ob ognju pripovedovali zgodbe in se spoznavali.

V koncept bomo vključili zelene destinacije, lokalne vodiče, adrenalinske aktivnosti, lokalne kmetije in več. Na ta način bomo povezali ponudnike turističnih storitev tudi v manj razvitih krajih, uporabniku pa pričarali izvirno, lokalno, kulturno in naravno doživetje, ki ga ne bodo nikoli pozabili. 

 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja nejcm.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...