www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Lepotice - svetovna veriga hiš v krošnjah dreves

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Lepotice - svetovna veriga hiš v krošnjah dreves

Avtor bricljeva
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Vizija znamke "The Beauty Treehouse" je vzpostaviti enotno verigo resortov z modernimi, udobnimi, zelenimi hišami v krošnjah dreves po vsem svetu.

Hiša na drevesu odgovarja potrebi Milenijca, ki se vraša k naravi, najbolj ceni aktivnosti, izkustvo v lokalnem okolju ("off the beaten track"), vendar ne želi žrtvovati udobja. "The Beauty Treehouse" je popolno sožitje med pristnim šotorom in luksuzno hotelsko sobo. Inovacija zadosti potrebam skokovito rastočega tržnega segmenta, odgovarja na povpraševanje ter se v praksi kaže kot izjemno dobičkonosna.

Najpomembneje - enostavno uspešen poslovni model z dušo.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja bricljeva.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...